Restauratie

Restauratie

Ook voor het herstellen van gevels en monumentale panden bieden wij oplossingen op maat. Schade aan de muur? Een scheur in de gevel? Voegen die moeten worden vervangen? Geen probleem. Maar daar stopt het niet. We kijken verder dan alleen de esthetische schade. We zoeken dieper naar het onderliggende probleem. Wat heeft de schade of scheur veroorzaakt? Ook dat lossen we op. Een structurele oplossing die blijvend resultaat bied.

Voor het herstellen van oudere panden is de juiste kennis een vereiste. Vroeger werd er anders gebouwd dan nu. Kennis van materialen en verschillende technieken is dan van groot belang. Verschillende voegtechnieken, doorstrijkmethoden en afrol methodes kunnen door ons worden toegepast. Voor het aanbrengen van siervoegewerk of het herstellen van bestaande siervoegen bent u bij ons ook aan het goede adres.

Wil je meer weten?

Nieuwsgierig en meer weten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Bel Hans Oegema op 06 502 06 252 of stuur een mail naar info@oegema-metselwerken.nl.