Over ons

Oegema Metselwerk heeft alle expertise in huis om al uw voeg- en metselwerk tot in de puntjes te verzorgen. We hebben ervaren en kundige metselaars in dienst die hun vak goed verstaan. Alle metselaars zijn gedegen opgeleid om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Verder zijn ze VCA gecertificeerd met het oog op uw en onze veiligheid. Of u nu functioneel of esthetisch metselwerk wenst, bij Oegema Metselwerk zijn we van alle markten thuis.

Vanuit onze basis in Dokkum zijn we in heel Noord Nederland inzetbaar. Neem contact op voor een informatief gesprek. We kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. We staan u graag te woord en stellen al onze kennis en expertise tot uw beschikking.

Tijdens dit gesprek bekijken wat uw wensen zijn en wat de punten zijn waar u belang aan hecht in uw project. Op basis van uw wensten sturen we een heldere offerte met de gemaakte afspraken.

Wil je meer weten?

Nieuwsgierig en meer weten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Bel Hans Oegema op 06 502 06 252 of stuur een mail naar info@oegema-metselwerken.nl.